Új időpont!!!

Minden kedves érdeklődőt szeretnénk értesíteni róla, hogy a Fórumsorozatunk kezdési időpontja október 26-ról november 23-ra lett eltolva!

Az eredetileg tervezettekkel ellentétbe az MFF 2013 központi elemét képező Fórumsorozatunk első alkalma november 23-án (szombaton), 9 órától az MTESZ (Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége) békéscsabai központjában (5600 Békéscsaba, Andrássy utca 22.) kerül megrendezésre. A módosítás oka, hogy jelentős erőfeszítéseink és az intenzív marketing munka ellenére egyelőre nem sikerült a kell résztvevőszámot elérnünk. Éppen ezért továbbra is várjuk a jelentkezéseiteket!

Az új időpont azonban más változásokat is hoz. Az eredetileg tervezett 10 alkalom (alkalmanként 1,5-2 óra foglalkozás) helyett a résztvevők igényeihez igazodva minimum 2 maximum 4 alkalomra sűrítjük össze a foglalkozások számát. Ez nem jelenti a tematika megrövidülését, ugyanis egy-egy alkalom így nem 2, hanem 4-6 órás lesz a résztvevők igényeinek megfelelően. A részleteket az első fórum alkalmával fogjuk megbeszélni, véglegesíteni.

Addig is JELENTKEZZETEK! Írjatok email címünkre! Ajánljátok rendezvényünket ismerőseiteknek, rokonaitoknak, barátaitoknak is! Szóljatok bele ti is! Segítsük egymást!

Keresés az oldalon
Facebook-oldalunk
Támogatóink
Erasmus+ Nemzeti Együttműködési Alap Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Emberi Erőforrás Támogatáskezelő